Semester tillsammans på hojen

Finns det något mysigare än att kunna åka iväg på en sommarförgylld väg när det är varmt ute, med den man älskar bakom sig på motorcykeln? Man är ofta beredd att gå lång för alla dem som man bryr sig om och älskar. Att åka på semester eller bara göra något roligt tillsammans är därför extra värdefullt.

Ännu är det dags för mc däck och tid kvar av mc-perioden ute på vägarna. Har man inte åkt så mycket, finns det alltså chanser kvar till att köpa däck och göra hojen färdig att köra.

När man åker MC med den man älskar mest, blir säkerheten extra viktig. Undersökningar har visat att mc-förare överlag kör säkrare ute på vägarna, i jämförelse med alla dem som kör bil. Det som bilisterna dock gör bättre än de som kör mc, är att hålla farten. Även om mc-förarna oftare kör säkert är de alltså inte alls lika bra på att hålla fartbegränsningarna. Något som i sig kan leda till fler olyckor. Anledningen till att undersökningen gjordes var bland annat att det under de senaste åren skett allt fler olyckor där motorcyklar varit inblandade.

 

DSC_0039


Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>