Bjud hem dejten på middag

När man dejtar någon är det vanligt att man tar några glas i en bar eller äter ute på restaurang de första dejterna. Att bjuda hem någon brukar inte komma på tal förrän kanske tredje eller femte dejten eftersom man först vill vara säker på att man gillar personen tillräckligt mycket för att släppa in den i sitt liv.

Att bjuda in någon till sitt hem är för de flesta en ganska intim sak. Genom att visa sitt hem visar man mycket av vem man är som person. Speciellt när det handlar om en dejt. Då är hembjudningen ett tecken på att man verkligen gillar personen och är villig att släppa in denne i sitt liv lite mer. Det vanligaste är såklart att man bjuder hem någon på middag. Många personer får smärre ångest över detta då de känner att de inte är tillräckligt bra på att laga mat. Man behöver dock inte bjuda på någon krånglig lyx-maträtt för att det ska bli lyckat och gott. Att göra ett gott kött och potatis eller rotfrukter i ugn är ett säkert kort som de flesta kan klara av. Kolla upp goda recept med gourmetmörat kött, till exempel, på nätet. Titta även på inspirerande filmer på Youtube och provlaga rätten du väljer ensam någon gång innan du ska laga den till din dejt. På så sätt kan du lära dig vad du ska och inte ska göra.

I videon nedan får du lite snabba tips på vad som kan vara bra att tänka på innan gästerna

 

 


Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>