Pop the question

Såhär på sommaren är det allt fler par som väljer att gifta sig och dessutom väldigt många som väljer att ta steget att fria till personen de är tillsammans med. För oss svenskar som är vana med nästan nio månaders mörker är det inte konstigt att sommarens värme och solstrålar lockar fram alla dessa fantastiska känslor i oss och får oss att inse ytterligare hur mycket vi älskar personen vi är med.

Så hur kan man då göra om man vill sätta en ring på hennes finger? Eller hans finger såklart. Idag är det faktiskt helt ok även för tjejen att fria. Hur man väljer att fria är självklart helt och hållet upp till var och en. Många väljer fortfarande det klassiska sättet att gå ner på ett knä för att fråga de magiska orden. Andra väljer mer galna sätt som att anlita ett flygplan med en banner fladdrande bakom flyget där det står ”Vill du gifta dig med mig ——(namn)”.

Oavsett hur man gör det så gäller det att åtminstone ha planerat lite i förväg, göra det till en romantisk överraskning och lite speciellt ”moment”. Förhoppningsvis är ju faktiskt detta något som man går igenom endast en gång i livet, och då ska det självklart vara minnesvärt.

Eller varför inte fria på sättet som killen i videon nedan?


Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>