Kärleken och romantiken i en ring

Ska man förlova sig, med avsikten att gifta sig, så blir det extra minnesvärt om man gör det till en riktig överraskning.

Har man en partner som är kräsen och bara vill ha det bästa så är det lika bra att göra det hela så bra som möjligt redan från början. Vigselringar från Gunnar Fahlström är favoriten för den kräsne och modemedvetna, som uppskattar vackra ting. I en rad olika tidningar och modemagasin är det just ringarna från Gunnar Fahlström som man lyfter fram. Är man en hovjuvelerare som gör och designar sina egna smycken, så är det inte så konstigt att man också får mycket uppmärksamhet.

Har man en partner som mer uppskattar händelserna i sig, så bör man lägga ner tid på att själva frieriet ska bli så minnesvärt som möjligt. Det hela behöver inte bli kostsamt. Ett minnesvärt frieri innehåller istället hellre mycket romantik och gärna överraskningar som man har lagt ner tid på att ordna.

 

Kärleken då?

Blir kärleken bättre av att man förlovar sig? Många skulle förmodligen svara att det fortfarande krävs lika mycket näring och vård av relationen för att få den att bestå. Oavsett om man bor tillsammans, om man är förlovade eller om man väl tar steget och gifter sig. Det finns alltså inga snabba vägar till kärleken, för den behöver alltid uppmärksamhet och att få bli ompysslad. Däremot kan banden stärkas av en förlovning, precis som man kan känna en större samhörighet om man gifter sig. Man visar då upp sin kärlek på ett mer tydligt sätt för omvärlden. Även om en förlovning och ett giftermål aldrig är någon garanti för att man kommer att bli lyckligare, utan några andra åtgärder. Lyckas man däremot hålla liv i kärleken, kan den verkligen hålla livet ut.


Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>